HubSpot User Group -tapahtuma 28.11.2023

Voit rekisteröityä tapahtumaan HubSpotin-sivuilla >

Voit rekisteröityä tapahtumaan joko HubSpot tunnuksellasi tai luomalla tunnuksen Bevyyn. Jos törmäät ongelmiin tai sinulla herää jotain kysyttävää, ole yhteydessä: Teemu Lahti, teemu.lahti@myynninmaailma.fi

Tapahtuman aikana on tarkoitus käydä läpi HubSpotin tärkeimmät uutuudet ja päivitetyt ominaisuudet, kuten uuden prospektointityötilan käyttäminen, saman tyyppisten objektien assosiointi keskenään ja CRM-näkymien muovaaminen. Näytämme konkreettisesti, miten saat nämä ominaisuudet käyttöön HubSpotissa. 

Lisäksi käymme läpi HubSpotin tekoälytyökalut sisällöntuotannon tehostamiseen erityisesti sähköpostimarkkinoinnissa ja sosiaalisen median työkalussa. Kerromme myös muun muassa blogi- ja landing page -työkalujen, CTA-pisteiden, raportoinnin sekä workflow-työkalun tehostamisesta HubSpotin tekoälymahdollisuuksien avulla. 

Tervetuloa mukaan! 

Mikä on HubSpot User Group Tampere

Tampereen alueen HubSpot User Groupin tarkoituksena on mahdollistaa oma yhteisö kaikille alueen HubSpotia käyttäville ja sen käytöstä kiinnostuneille yrityksille. Myynninmaailman HubSpot User Group Leaderin vetämänä pääset oppimaan lisää HubSpotista, kuulemaan ajankohtaisista asioista ja saat myös henkilökohtaista tukea HubSpotin käyttöön. HUG-tapaamiset tarjoavat mahdollisuuden kuulla myös muiden yritysten käyttökokemuksia ja päästä poimimaan vinkkejä omalle organisaatiolle HubSpotin tehokkaaseen käyttöön.

Lue lisää Tampereen HUGista

Ota yhteyttä