Webinaaritallenne: Tampereen HubSpot User Group -tapahtuma 13.4.2023

HubSpotin tärkeimmät uutuudet ja nurturointi markkinointiautomaation avulla 

HUG-tilaisuuden tallenteen sisältö: 

Tilaisuudessa käydään läpi viime kuukausien tärkeimmät HubSpotin uutuudet ja päivitetyt ominaisuudet. Uutuuksina on muun muassa diilien tietokenttien kustomointi pipelinen perusteella, ChatSpot, entistä paremmat sähköposti-ilmoitukset ja uusia ominaisuuksia HubSpotin mobiilisovellukseen. Tilaisuudessa näytämme, miten näitä uutuuksia pystyy hyödyntämään käytännössä osana arjen HubSpot-tekemistä.

Tapahtuman toisessa osiossa käydään läpi case-esimerkin kautta, miten markkinoinnin automaatiota pystytään hyödyntämään tehokkaasti ja vaivattomasti liidien tai jo ostoputkessa olevien kontaktien hoivaamiseen. Ostajapersoonakohtaisesti toteutetut automaatiopolut auttavat tarjoamaan persoonia kiinnostavaa sisältöä oikea-aikaisesti eri ostopolun vaiheisiin ja näin ohjaamaan heitä lähemmäs ostopäätöksen tekoa. Käymme läpi, miten jo valmiiksi tuotetuista sisällöistä saadaan automaation avulla mahdollisimman suuri hyöty irti.

Tallenteen agenda:

 • HubSpotin uutuudet ja ominaisuuksien päivitykset, kuten
  • ChatSpot 
  • Kauppojen kustomointi 
  • HubSpotin päivittynyt mobiilisovellus 
 • Markkinoinnin automaation hyödyntäminen kontaktien hoivaamiseen HubSpotissa
  • Ostajapersoonat ja niiden määrittely HubSpotissa 
  • Automaattisten nurturointiputkien toteutus 
  • Ostoputkessa (pipeline) olevien kontaktien nurturointi kohti ostopäätöstä 

Lataa tallenne alla olevalla lomakkeella.

Mikä on HubSpot User Group Tampere

Tampereen alueen HubSpot User Groupin tarkoituksena on mahdollistaa oma yhteisö kaikille alueen HubSpotia käyttäville ja sen käytöstä kiinnostuneille yrityksille. Myynninmaailman HubSpot User Group Leaderin vetämänä pääset oppimaan lisää HubSpotista, kuulemaan ajankohtaisista asioista ja saat myös henkilökohtaista tukea HubSpotin käyttöön. HUG-tapaamiset tarjoavat mahdollisuuden kuulla myös muiden yritysten käyttökokemuksia ja päästä poimimaan vinkkejä omalle organisaatiolle HubSpotin tehokkaaseen käyttöön.

Lisää aiheesta

Ota yhteyttä