Webinaari: Tampereen HubSpot User Group -tapahtuma 13.4.2023

HubSpotin tärkeimmät uutuudet ja nurturointi markkinointiautomaation avulla 

Tervetuloa neljänteen Tampereen HubSpot User Groupin tapahtumaan! Tapahtuma järjestetään virtuaalitapahtumana torstaina 13.4.2023 klo 9.00–10.00. Tilaisuuden nimi on HubSpotin tärkeimmät uutuudet ja liidien nurturointi markkinointiautomaation avulla.

HUG-tilaisuuden sisältö: 

Tilaisuudessa käydään läpi viime kuukausien tärkeimmät HubSpotin uutuudet ja päivitetyt ominaisuudet. Uutuuksina on muun muassa diilien tietokenttien kustomointi pipelinen perusteella, ChatSpot, entistä paremmat sähköposti-ilmoitukset ja uusia ominaisuuksia HubSpotin mobiilisovellukseen. Tilaisuudessa näytämme, miten näitä uutuuksia pystyy hyödyntämään käytännössä osana arjen HubSpot-tekemistä.

Tapahtuman toisessa osiossa käydään läpi case-esimerkin kautta, miten markkinoinnin automaatiota pystytään hyödyntämään tehokkaasti ja vaivattomasti liidien tai jo ostoputkessa olevien kontaktien hoivaamiseen. Ostajapersoonakohtaisesti toteutetut automaatiopolut auttavat tarjoamaan persoonia kiinnostavaa sisältöä oikea-aikaisesti eri ostopolun vaiheisiin ja näin ohjaamaan heitä lähemmäs ostopäätöksen tekoa. Käymme läpi, miten jo valmiiksi tuotetuista sisällöistä saadaan automaation avulla mahdollisimman suuri hyöty irti.

Agenda:

 • HubSpotin uutuudet ja ominaisuuksien päivitykset, kuten 
  • ChatSpot 
  • Kauppojen kustomointi 
  • HubSpotin päivittynyt mobiilisovellus 
 • Markkinoinnin automaation hyödyntäminen kontaktien hoivaamiseen HubSpotissa 
  • Ostajapersoonat ja niiden määrittely HubSpotissa 
  • Automaattisten nurturointiputkien toteutus 
  • Ostoputkessa (pipeline) olevien kontaktien nurturointi kohti ostopäätöstä 

Mikä on HubSpot User Group Tampere

Tampereen alueen HubSpot User Groupin tarkoituksena on mahdollistaa oma yhteisö kaikille alueen HubSpotia käyttäville ja sen käytöstä kiinnostuneille yrityksille. Myynninmaailman HubSpot User Group Leaderin vetämänä pääset oppimaan lisää HubSpotista, kuulemaan ajankohtaisista asioista ja saat myös henkilökohtaista tukea HubSpotin käyttöön. HUG-tapaamiset tarjoavat mahdollisuuden kuulla myös muiden yritysten käyttökokemuksia ja päästä poimimaan vinkkejä omalle organisaatiolle HubSpotin tehokkaaseen käyttöön.

Täsmätärpit jaossa – imoittaudu torstain 13.4. tapahtumaan nyt!

Tule hakemaan opit Hubspotin uusista ominaisuuksista ja markkinoinnin automaation hyödyntämisestä liidien nurturoinnissa.

Ilmoittaudu Tampereen HubSpot User Groupin tapahtumaan

Ota yhteyttä