Webinaaritallenne: 5 vinkkiä: Näin saat verkkosivustosi tuottamaan tehokkaammin liidejä HubSpotin avulla

HUG-tilaisuuden tallenteen sisältö:  

Tallenteen nimi on ” 5 vinkkiä: Näin saat verkkosivustosi tuottamaan tehokkaammin liidejä HubSpotin avulla”. Tallenteen ensimmäisessä osiossa käydään läpi perusteista, miksi verkkosivuston liidituotannon kehittämiseen kannattaisi panostaa ja tallenteessa avataan esimerkiksi konversioprosentin kasvattamisen vaikutuksia tuloksiin.  

Toisessa osiossa keskitytään viiteen konkreettiseen vinkkiin, kuinka HubSpot voi tarjoa tehokkuutta ja työkaluja liidituotannon kehittämiseen verkkosivuilla. Tallenteessa pureudutaan esimerkiksi CTA-lomakkeisiin, liidimagneetteihin, Chatbottiin ja tekoälyn hyödyntämiseen.  

Tallenteen agenda: 

  • Mikä on HubSpot User Group? 
  • Miksi liidituotantoon tulisi panostaa verkkosivuilla? 
  • 5 vinkkiä: Näin saat verkkosivustosi tuottamaan tehokkaammin liidejä HubSpotin avulla 
  • Honorable mentions, eli 3 lisävinkkiä 

Lataa tallenne alla olevalla lomakkeella. 

Mikä on HubSpot User Group Tampere 

Tampereen alueen HubSpot User Groupin tarkoituksena on mahdollistaa oma yhteisö kaikille alueen HubSpotia käyttäville ja sen käytöstä kiinnostuneille yrityksille. Myynninmaailman HubSpot User Group Leaderin vetämänä pääset oppimaan lisää HubSpotista, kuulemaan ajankohtaisista asioista ja saat myös henkilökohtaista tukea HubSpotin käyttöön. HUG-tapaamiset tarjoavat mahdollisuuden kuulla myös muiden yritysten käyttökokemuksia ja päästä poimimaan vinkkejä omalle organisaatiolle HubSpotin tehokkaaseen käyttöön.

Lisää aiheesta

Ota yhteyttä