Webinaaritallenne: Tampereen HubSpot User Group -tapahtuma 9.11.2022

Inbound2022 uutuudet ja HubSpot Sales Hub

Kolmas Tampereen HubSpot User Group järjestettiin virtuaalitapahtumana 9.11.2022 ja aiheena oli Inbound2022 uutuudet ja HubSpot Sales Hub. Tapahtuma tallennettiin ja pääset lataamaan tallenteen alla olevan lomakkeen kautta.

HUG-tilaisuuden sisältö: 

  • Inbound2022-tapahtumassa esiin nousseet trendit ja HubSpotin uutuudet
  • HubSpotin Sales Hubin esittely

Tampereen HubSpot User Groupin Leader Teemu Lahti kävi lokakuussa HubSpotin järjestämässä Inbound2022 tilaisuudessa Bostonissa kuulemassa inbound-markkinoinnin ja HubSpotin uusimmista trendeistä. HubSpot User Group -tapahtumassa niistä kuullaan parhaat palat.

Toisessa osiossa jatketaan seuraavan Hubin esittelyyn. Tällä kertaa vuorossa on HubSpotin Sales Hubin esittely. Tapahtumassa käydään läpi Sales Hubin myyntityökaluja ja konkreettisiä vinkkejä siihen, kuinka niiden avulla tuodaan tehokkuutta ja uusia työkaluja oman organisaation myynnin tekemiseen.

Mikä on HubSpot User Group Tampere

Tampereen alueen HubSpot User Groupin tarkoituksena on mahdollistaa oma yhteisö kaikille alueen HubSpotia käyttäville ja sen käytöstä kiinnostuneille yrityksille. Myynninmaailman HubSpot User Group Leaderin vetämänä pääset oppimaan lisää HubSpotista, kuulemaan ajankohtaisista asioista ja saat myös henkilökohtaista tukea HubSpotin käyttöön. HUG-tapaamiset tarjoavat mahdollisuuden kuulla myös muiden yritysten käyttökokemuksia ja päästä poimimaan vinkkejä omalle organisaatiolle HubSpotin tehokkaaseen käyttöön.

Lue lisää Tampereen HUGista

Lisää aiheesta

Ota yhteyttä