Palaa takaisin pääsivulle

FinCap Rakennus haluaa erottua kiinteistöalan rivistä – joustava markkinointi tuo tuloksia

FinCap Rakennus kehittää, rakentaa ja suunnittelee koteja, toimitiloja ja teollisuusrakennuksia Pohjanmaan alueella. Sujuva markkinointikumppanuus on varmistanut jo pitkään, että rakennukset löytävät käyttäjänsä.

Asiakas:
FinCap Rakennus

Palvelut:
Aluebrändäys, Graafinen suunnittelu, Markkinointi, Sisällöntuotanto, Valokuvaukset, Verkkosivusto, Videotuotannot, Viestintä

Toimiala:
Kiinteistökehityksen kokonaisvaltainen toimija

Hyväksy statistics, marketing evästeet nähdäksesi sisällön.

”Me emme halua tehdä asioita niin kuin aina on tehty. Myynninmaailma on ottanut ajatuksestamme kopin ja löytänyt markkinointiimme erilaisen lähestymiskulman. Innostumme, kun tulemme yllätetyiksi!”

Juha Pöntinen, toimitusjohtaja, FinCap Rakennus

FinCap Rakennus haluaa erottautua muista kiinteistöalan toimijoista. Yritys panostaa asiakaskokemukseen ja joustaviin, kokonaisvaltaisiin palveluihin.

”Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita. Valmistelemme rakennuksissamme kaiken niin hyvin, että käyttäjien ei tarvitse ensitöikseen sijoittaa suuria summia käytännöllisyyttä tai viihtyvyyttä parantaviin remontteihin”, valottaa FinCap Rakennuksen myynti- ja markkinointipäällikkö Annu Kangasluoma.

Markkinointikumppani pitää kaikki langat käsissään ja auttaa erottautumaan

Massasta erottuva kiinteistötoiminta tarvitsee tuekseen erottuvaa markkinointia. Myynninmaailmassa luodaan FinCap Rakennuksen alueellisille rakennushankkeille brändi ja ilme. Toinen puoli työstä on yrityksen graafisen ulkoasun ja verkkopalveluiden kehittämistä.

”Meitä helpottaa tosi paljon, että kaikki markkinoinnin langat pysyvät yhden kumppanin käsissä. Toimintamalli vapauttaa omia resurssejamme ja tuo varmuutta siihen, että markkinointitiimi osaa vastata toiveisiimme”, kiittelee FinCap Rakennuksen toimitusjohtaja Juha Pöntinen.

Toimitusjohtaja jatkaa, että syvällinen, jo kolme vuotta jatkunut kumppanuus antaa rohkeutta toteuttaa myös villimpiä visioita. Ideoita pallotellaan ja haaveisiin vastataan.

”Erottuakseen pitää uskaltaa. Esimerkiksi joulukuussa 2022 Myynninmaailmassa keksittiin, että videotykillä voisi heijastaa jotain rakenteilla olevien talojen seinään. Jo jouluaaton aattona Seinäjoen Patruunakorttelin seinillä alkoikin pyöriä näyttävää graafista aineistoa.”

Data paljastaa markkinoinnin nousujohteiset hyödyt

FinCap Rakennuksen väki on tyytyväistä siihen, että markkinointiin liittyvät pulmat ratkeavat Myynninmaailmassa nopeasti ja notkeasti.

”Tahti on kiinteistömaailmassa usein kova, joten markkinointitiimin tulee ymmärtää jo pienestä vihjeestä, mitä haluamme ja tarvitsemme. Hommat hoituvat sukkelasti, kun hiihdetään samalla ladulla!” Kangasluoma kehuu.

Markkinoinnin tuloksista kerätään dataa, jota seurataan säännöllisesti yhteisissä palavereissa. Yhteistyö Myynninmaailman kanssa on siivittänyt FinCap Rakennuksen näkyvyyttä ja parantanut markkinoinnin tulosta.

Esimerkiksi vuoden 2022 aikana yrityksen Facebook-sivuilla vierailleiden määrä nelinkertaistui ja Instagram-seuraajien määrä tuplaantui. Hyvin onnistuneesta sisältömarkkinoinnista kertoo myös se, että jopa 60 prosenttia kävijöistä päätyy FinCap Rakennuksen verkkosivuille digimarkkinoinnin kautta.

”Markkinoinnin mittaristo on ollut nousujohteinen koko yhteistyön ajan. Tulokset osoittavat, että markkinoinnin kautta FinCap Rakennus pääsee lähelle ihmisiä, jää mieleen ja erottuu kilpailijoista”, Pöntinen täydentää.

Kokonaisvaltainen sisältömarkkinointi siivittää FinCap Rakennuksen kasvua

Myynninmaailma on auttanut FinCap Rakennuksen markkinoinnissa ja viestinnässä monipuolisesti. Muun muassa seuraavat työkalut ja tuotteet ovat auttaneet kokonaisvaltaisessa markkinoinnin kehittämisessä:

  • Videot ja valokuvaukset: videoita YouTube-mainontaan, henkilökuvauksia, fiiliskuvauksia ja dronekuvauksia
  • Graafinen suunnittelu: graafinen ohjeisto, lomakkeistot, lehtimainokset, messuosastot, asuntoesitteet, roll-upit ja paljon muuta
  • Aluebrändäys: Patruunankorttelin nimi, pääviestit ja markkinointisuunnitelma, jonka työpajoissa pureuduttiin syvällisesti korttelin historiaan.

Digimarkkinointi parantaa näkyvyyttä ja tuo tulosta

Vuonna 2022 markkinointi kasvatti FinCap Rakennuksen näkyvyyttä näin:

  • 60 % kävijöistä päätyy FinCap Rakennuksen verkkosivuille digimarkkinoinnin kautta
  • Neljä kertaa enemmän vierailuja FinCap Rakennuksen Facebook-sivuilla
  • 60 % suurempi Facebook-sivujen kattavuus
  • Tuplasti enemmän Instagram-seuraajia
  • 125 % suurempi Instagram-sivun kattavuus.

Rakennusliike FinCap Rakennus tarjoaa sujuvaa arkea viihtyisissä ympäristöissä

FinCap Rakennuksen kotipaikka on Seinäjoki. Rakennusliike kehittää, rakentaa ja suunnittelee muun muassa koteja, toimitiloja, teollisuusrakennuksia ja työpaikkoja – kaikkea, mitä tarvitaan onnelliseen elämiseen.

FinCap Rakennus toimii koko Pohjanmaan alueella. Rakennushankkeet keskittyvät kaupunkien palveluiden välittömään läheisyyteen.

Tällä hetkellä FinCap Rakennuksella on meneillään asuinrakennushankkeita esimerkiksi Pietarsaaressa, Seinäjoella Patruunakorttelissa, Kokkolassa Atomon korttelissa sekä Vaasassa Himalajakadulla ja Rantakadulla.

FinCap Rakennuksen visio on ”Olemme lähellä sinua”. Yrityksen markkinoinninkin on tärkeää päästä lähelle ihmisiä ja tarjota heille samaistuttavaa, kiinnostavaa ja innostavaa pureskeltavaa.

Ota yhteyttä