Palaa takaisin pääsivulle

Automaation avulla kerättiin tiedot yhteen

Tevella on kotimainen perheyritys, joka kalustaa ja varustaa oppimisympäristöjä ja muita kasvatuksen, opetuksen ja leikin tiloja. Useimmiten Tevellan toteuttamia oppimisympäristöjä löytyy päiväkodeista ja kouluista, onhan Tevella yksi alan johtavista toimijoista. Tevellan suunnittelutyö ja tuotteisto näkyvät myös monissa muissa kunnallisissa tiloissa sekä erilaisten kaupallisten toimijoiden, kuten hotellien, leikkitiloissa – hyvin monipuolisesti siis kaikissa sellaisissa paikoissa, joissa lapset ja nuoret leikkivät, opiskelevat, viihtyvät ja viettävät aikaa, kasvavat aikuisiksi.

Asiakas:
Tevella

Verkkosivusto:
tevella.fi

Palvelut:
Markkinointi, Teknologiat

Toimiala:
Oppimisympäristöt

Myynninmaailma on Tevellalle HubSpotin kokonaisvaltaisen ja tehokkaan hyödyntämisen kumppani. Avullamme Tevella otti käytöön HubSpotin työkalut asiakkuudenhallintaan sekä myynnin, markkinoinnin ja  asiakaspalvelun automaatioiden hyödyntämiseen. Yhteistyön aikana otimme käyttöön HubSpotin CRM:n sekä useita HubSpotin Professional-tason työkaluja.

Itse HubSpot CRM- ja Professional-työkalujen käyttöönoton lisäksi sujuva kumppanuus rakentuu myös mutkattomalle ja asiantuntevalle tavalle tehdä yhteistyötä. Tevellalle kyseessä ei ollut vain järjestelmäprojekti, vaan toimintatapojen muutos, johon tarvittiin yhteistyökumppania. Teknologiaa kun on maailma pullollaan, mutta se on osattava ottaa käyttöön oikein. Tevellan tuotetiimin vetäjä Ella Väyrynen on tyytyväinen Myynninmaailman palveluun.

– Meille Myynninmaailma on digimarkkinoinnin kumppani, johon tulemme taatusti tulevaisuudessa tukeutumaan entistäkin enemmän. Heillä on markkinoinnin suhteen riittävästi lihasta meidän tarpeisiimme, Väyrynen sanoo.

Ennen yhteistyömme aloittamista Tevellalla ei ollut käytössään CRM-järjestelmää tai HubSpot Professional -tason työkaluja. Myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun seuranta hoidettiin erillisillä järjestelmillä – tai täysin manuaalisesti. Myynninmaailman avulla Tevella tehosti asiakashankintaansa ja yhdisti myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun, asiakashankinnan ja toimittajien hallinnan saman järjestelmän alle.

Tärkeä osa työtämme oli auttaa jalkauttamaan HubSpot Tevellan yrityskulttuuriin. Projekti lähti siitä, mistä asiakastyömme aina: huolellisesta suunnittelusta. Lähestymme asioita käytännönläheisesti. Istuimme yhdessä asiakkaan kanssa alas ja mietimme, mitä he tarvitsevat. Vasta sen jälkeen oli teknisten ratkaisujen vuoro.

– Meillä ei ole aiemmin ollut käytössä vastaavaa järjestelmää, joten tämä oli meille iso askel. Meidän kannaltamme kaikkein tärkeintä projektissa oli osaava yhteyshenkilö, jolla on paitsi hyvä ymmärrys HubSpotista, myös projektinhallintakykyä.

– Meillä on aina monta rautaa tulessa, ja Myynninmaailma auttoi meitä puskemaan projektia eteenpäin, kertoo Tevellan markkinointipäällikkö Kati Huhta-aho.

Henkilökohtaisuudella olikin suuri merkitys Tevellalle. Projekti kun ei suinkaan päättynyt siihen, että tiedot vanhoista järjestelmistä saatiin syötettyä HubSpotiin.

– Myynninmaailma on ollut meille myös henkinen tuki ja pitänyt kädestä projektin eri vaiheissa. Onhan sitä muitakin Hubspot-toimittajia, mutta me olemme tyytyväisiä, että valitsimme juuri Myynninmaailman, Huhta-aho sanoo.

Huhta-aho ja Väyrynen antavat Myynninmaailmalle pisteet erityisesti aikataulussa pysymisestä ja vankasta tuesta.

– Pohdimme asioita paljon yhdessä heidän kanssaan. Projektista on ollut meille valtavasti hyötyä. Myynninmaailma ei vain toimittanut meille uutta järjestelmää, vaan auttoi muuttamaan kulttuuriamme, Väyrynen tiivistää.

"Meille Myynninmaailma on digimarkkinoinnin kumppani, johon tulemme taatusti tulevaisuudessa tukeutumaan entistäkin enemmän. Heillä on markkinoinnin suhteen riittävästi lihasta meidän tarpeisiimme”

Tevella Oy, Ella Väyrynen, Tuotetiimin päällikkö

Asiakkaan tavoitteet:

  • Automaatioiden hyödyntäminen
  • Tietojen yhdistäminen eri järjestelmistä
  • HubSpot-järjestelmän onnistunut käyttöönotto
  • Muutoksen johtaminen

Mitä teimme:

  • Toiminnan tehostaminen
  • HubSpot-järjestelmän käyttöönoton suunnittelu ja toteutus
  • Koulutukset ja käytön tuki

Ota yhteyttä