Verkkosivuston kehittäminen ja ylläpitäminen helpoksi – meidän tarjoamat tukipalvelut verkkosivustolle

Verkkosivuston päivitykset

Päivitykset ovat säännöllisesti tarpeellisia, jotta sivusto pysyy tietoturvallisena ja toimivana. Suosittelemme valitsemaan palvelinkumppaniksi sellaisen toimijan, jolla mm. lisäosien automaattiset päivitykset sisältyvät palveluun, sillä tämä tuo jo paljon helppoutta ja huolettomuutta arkiseen sivuston ylläpitoon. Meidän WordPress-sivustoille suosimamme kumppani on Seravo, missä mm. automaattiset päivitykset kuuluvat palveluun, sivuston toimintaa seurataan 24/7 ja palvelin on optimoitu WordPressille. Voit lukea Seravosta lisää täältä >

Tarkkailemme ja tarpeen tullen korjaamme sivustolla ilmeneviä virheitä, jotka voivat estää automaattiset päivitykset. Tällaiset virheet voivat ilmentyä sivuston muokkauksen jälkeen tai aiempien päivitysten yhteydessä. Tarkistamme puolestasi sellaisia asioita, mitä automatiikka ei välttämättä huomaa automaattisten päivitysten yhteydessä ja varmistamme, että päivitykset tapahtuvat mahdollisimman huolettomasti ja helposti.

Meidän tarjoamat palvelut

Tarjoamme sopivan palvelun yrityksenne tarpeisiin verkkosivuston ylläpitoon ja päivittämiseen. Voimme tarvittaessa auttaa seuraamaan sivuston päivityksiä ja tilaa, huolehtia sivuston yhdenmukaisuudesta ja toimivuudesta etenkin laajojen kokonaisuuksien kohdalla, olla kumppanisi ja sparraajasi sivuston jatkokehittämisessä tai tehdä päivitykset ja kehitystyön puolestasi ”avaimet käteen” -periaatteella. Voit olla aktiivinen sivuston päivittäjä tai haluta ulkoistaa päivityspalvelun kokonaan meille, skaalaamme palvelua tarpeisiisi sopivaksi.

Tarjoamme aktiivisesti sivustoa päivittävälle neuvontaa ja sparrailua sivuston kehittämisen suhteen. Voit olla yhteydessä meihin pulmatilanteen sattuessa ja olemme kumppanisi kehittämässä sivustoa seuraavalle tasolle. Pohdimme puolestasi teknisesti toimivimmat ratkaisut ja autamme mielellämme toteuttavassa työssä. Palvelussa pidämme kanssasi sparrailupalavereita ja saat sivuston kehittämiseen proaktiivisen työkaverin avuksi.

Mikäli päivität sivustoa harvemmin, mutta tarvitset tähän ajoittain apua, niin teemme tarpeen tullessa päivitykset ja sisältöjen lisäykset sivustolle puolestasi. Tähän palveluun voi kuulua esimerkiksi artikkeleiden lisäämistä sivustolle, uusien käännösten lisäämistä tai muun sisällön lisäämistä sivustolle säännöllisesti tai säännöllisen epäsäännöllisesti. Meillä voit olla yhteyshenkilöön yhteydessä päivitystarpeen herätessä ja asiantuntijamme tekevät ripeästi ja osaavasti päivitykset puolestasi.

Jos haluat lähes kaiken kattavan palvelun käyttöösi, niin tässä tapauksessa tarjoamme avaimet käteen -palvelua, missä teemme kaikki tarvittavat päivitykset sivustolle, seuraamme sivuston tilaa ja päivitystarpeita sekä koostamme kerran kuukaudessa raportin tehdyistä toimenpiteistä, niin pysyt helposti kärryillä tehdyistä toimenpiteistä ja huomioista. Huolehdimme että sivusto on yhtenäinen kokonaisuus ja kaikki toimii kuten pitääkin. Huolehdimme tarvittaessa sivuston lisäosien toimivuudesta ja ajankohtaisuudesta sekä olemme aktiivisesti sivuston kehityksessä mukana. Olemme aktiivinen työkaveri sivuston ylläpidossa ja kehityksessä, joten voit käyttää omaa aikaasi muuhun.

Ylläpitopalvelun edut

Meidän ylläpitopalveluidemme etuja ovat, että voit huoletta ulkoistaa päivitystyöt ja varmistamme yhdessä, että sivustosi kehittyy ja palvelee asiakkaidenne tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla. Meiltä saat laajemmassa päivitystuessa nimetyn teknisen yhteyshenkilön, pikaisen yhteydenpidon ja aktiivisen yhteistyömallin. Kevyemmässä mallissa yhteydenpito on helppoa asiakasvastaavan kautta.

Onko verkkosivuston uudistus tai ylläpitopalvelut ajankohtaisia asioita yrityksellenne? Ole yhteydessä meihin, niin pohditaan yhdessä toimiva ratkaisu.

Ota yhteyttä