Esittelyssä Myynninmaailman viestinnän asiantuntija Arja Haikola

Kuka olet?

Olen Haikolan Arja, Myynninmaailman tuore viestinnän asiantuntija. Olen Kokkolan rannikoille kotiutunut kuivanmaan kasvatti, ja minut löytää sovitusti tai sattumalta ainakin Seinäjoen toimistolta. Olen sopivasti huoleton ja pääosin harmiton tarinankertoja, suulas ja sarkastinen penkkiurheilija, kahden pienen tyttösen ylpeä äiti sekä omituinen sekoitus ikiliikkujaa ja sohvaperunaa.

Mitä olet tehnyt aiemmin?

Olen marinoitunut paikallislehtien toimituksissa kirjoittajaksi, joka ei pelkää ihmisiä eikä tiukkoja deadlineja. Ammattikorkeakoulun markkinointi- ja viestintäpalveluissa vietetty vuosikymmen taas on tuonut työkalupakkiin monipuolista osaamista esimerkiksi markkinoinnin ja viestinnän suunnittelusta, printti- ja digimarkkinoinnista, sisällöntuotannosta, tapahtumajärjestämisestä, sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä sekä kokemusta eri alojen asiantuntijoiden kanssa toimisesta.

Mikä on ydinosaamistasi?

Sisällöntuotanto eri kanaviin ja kohderyhmille, kiinnostavien aiheiden ja näkökulmien esiin kaivaminen sekä kokonaisuuksien ja asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen.

Miten kasvatat asiakkaidesi myyntiä työlläsi? 

Pureskelen asiakkaan haluaman viestin helposti nieltäväksi palaseksi ja teroitan sanoman haluttuun kanavaan sopivaksi. Myynnin kasvattaminen markkinoinnin ja viestinnän avulla on palapeli, jonka kasaamiseen annan oman panokseni aikaa, sanoja tai ideoita säästämättä.

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Kahlaan läpi muumikirjoja, pelaan pikkuväelle suunnattuja lautapelejä sekä kyykin duplo- ja hiekkalaatikkojen reunalla. Välillä karkaan hiihtoladulle, lenkkipolulle, kirpparille tai kuntosalille ja tulen kotiin hieman parempana ihmisenä. Perheeni kauhistukseksi tartun kyselemättä maalipensseliin, sohvankulmaan tai puutarhalapioon ja pistän kotia ja pihamaata uusiksi neliö kerrallaan. Haaveilen vielä yhdestä keramiikkakurssista, ajasta ystävieni kanssa, merenrantamökistä, uudesta kameranlinssistä, laskettelureissuista, pitkistä yöunista ja parista lisätunnista vuorokauteen.

Ota yhteyttä